Bewolkt19.1 ℃

A&A Administratie in Groningen

A&A Administratie

Administratiekantoor A & A Administratie te Groningen is een jonge en gedreven onderneming. Dit professionele administratiekantoor is op een breed terrein actief op het gebied van verzorgen van uw boekhouding tot het begeleiden van u als (startend) kleine ondernemer of ZZP’er. Het eerste oriënterende gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Graag maak ik voor u geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw onderneming! A&A wil u als kleine ondernemer graag bijstaan. De heer de Boer is bedrijfseconoom en heeft zijn strepen in het veld verdient.

Administraties een zelfstandige en professionele onderneming. Kwaliteit, zorgvuldigheid en het up-to-date houden van de kennis staan hoog in het vaandel. Uw boekhouding is bij A&A administratie dus “veilig onder dak!“. A&A Administratie richt zich op u als ondernemer. Zo maak ik bijvoorbeeld uw (fiscale) jaarrekening ook begrijpelijk voor niet deskundigen. Ik geloof dat cijfers pas interessant zijn als u als ondernemer er iets mee kunt! Een korte uitleg hoort daar dus bij.

Foto's van A&A Administratie

A&A Administratie image 1
A&A Administratie image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Opaalstraat 150
9743 HN  Groningen
Telefoon
050-7506151
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over A&A Administratie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden