Bewolkt19.3 ℃

ACCindo in Tilburg

ACCindo

Wij zijn een team van fiscale en administratieve specialisten, met vestigingen in Yogyakarta (Indonesië) en Tilburg (Nederland).

In Indonesië hebben wij ons bureau waar wij administraties verwerken voor Nederlandse bedrijven. Wij houden ons hier vooral bezig met het verwerken van (financiële) administraties en (op afspraak) het opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften en dergelijke, voor Nederlandse ondernemingen. We noemen dit "outsourcing". Het team in Indonesië bestaat uit administratieve specialisten die getraind zijn en aangestuurd worden door het team van fiscale specialisten in Nederland.

In Tilburg hebben wij ons fiscaal juridisch adviesbureau "Jansen Fiscaal" voor onze Nederlandse en Internationale clientèle en leggen wij ons toe op een breed spectrum van dienstverlening op het administratieve en fiscale vlak. Voor meer informatie over ons Nederlandse bureau kunt u ten alle tijde telefonisch contact met ons opnemen (zie Contact pagina).

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Doctor Hub van Doorneweg 99
5026 RB  Tilburg
Mobiel
06-21869221
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ACCindo. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden