Half bewolkt10.9 ℃

Admin 247 in Lelystad

Admin 247

Samen sta je sterker, dat weten we allemaal. Als jouw persoonlijke bedrijfsadviseur help ik je niet alleen met de boekhouding, maar geef ik je ook inzicht in de cijfers van je bedrijf. Zodat je weet waar de winst te behalen valt en hoe je verder kunt groeien met je onderneming. Daar staat CijferAdvies administratiekantoor Lelystad voor. Als ondernemer wordt je met allerlei zaken geconfronteerd die verder gaan dan de boekhouding. Daarom ben ik aangesloten bij CijferAdvies, een samenwerkingsverband van zelfstandige administratiekantoren. Hierdoor heb ik toegang tot een netwerk van topspecialisten die kunnen helpen bij allerlei vraagstukken. Van belastingszaken tot pensioenadvies. Van bedrijfsopvolging tot salarisadministratie. Samen met andere collega’s hou ik mij op de hoogte van actuele ontwikkelingen middels seminars en workshops, zodat ik jou als ondernemer met raad en daad kan bijstaan.

Als professional ken ik het belang van persoonlijke betrokkenheid om tot een optimaal resultaat te komen en zet ik mij in voor een langdurige samenwerking.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Admin 247
Adres
De Schans 15 9
8231 KJ  Lelystad
Mobiel
06-16094816
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Admin 247. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden