Bewolkt19.1 ℃

Administratiekantoor Schadé in IJsselmuiden

Administratiekantoor Schadé

Administratiekantoor Schadé is een klein en informeel administratiekantoor in de regio dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Wilt u ook meer zekerheid èn vrije tijd? Ontdek dan nu de vele voordelen dat een laagdrempelig, maar professioneel administratiekantoor met zich meebrengt.

Administratiekantoor Schadé in Kampen is er zowel voor MKB-ondernemers als voor (para)medici en VvE's om hen de boekhouding uit handen te nemen en te zorgen voor een tijdige afhandeling van de fiscale aangiften. Ook voor een tijdelijke administratieve ondersteuning van uw bedijf draaien wij onze hand niet om. Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom bij ons kantoor voor het laten verzorgen van hun aangiften inkomstenbelasting.

Uitgangspunten in onze administratieve en fiscale dienstverlening is een persoonlijke benadering en een praktijkgerichte advisering met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Belt u ons dan op telefoonnummer 038-3311042 of neem via info@administratiekantoorschade.nl contact met ons op.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Spoorstraat 28
8271 RH  IJsselmuiden
Telefoon
038-3311042
Mobiel
06-47777339
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Administratiekantoor Schadé. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden