Half bewolkt11.0 ℃

Amstelland Administraties in Uithoorn

Amstelland Administraties

LaLudana B.V. is een kleinschalige financieel-administratieve dienstverlener (sinds 2003) met accent op de ondersteuning en begeleiding van (startende) ondernemers. Daarnaast zijn wij ervaren en actief met de financiële afwikkeling van nalatenschappen.

Speerpunten van onze activiteiten zijn de deskundige, persoonlijke en flexibele benadering, waardoor er in wisselwerking met de cliënt; ondernemer, ZZP er, DGA, stichting, particulier of erfgenaam, een optimaal resultaat behaald wordt.

Met onze locatie onder de rook van Amsterdam zijn korte communicatie lijnen en persoonlijk contact goed te realiseren in de gehele Randstad. Gelouterd met ruim 25 jaar financieel-administratieve ervaring in zowel industrie, entertainment als non-gouvernementele organisaties (NGO) en gefundeerd op een universitaire opleiding Economie (Drs), staan wij voor u klaar.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Amstelland Administraties
Adres
Chemieweg 101 2e verdieping
1422 DX  Uithoorn
Mobiel
06-44584492
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Amstelland Administraties. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden