Bewolkt19.3 ℃

Ansomar Finance in Woerden

Ansomar Finance

Mijn echtgenoot Leo en ik waren 28 jaar oud en hadden flink gespaard voor onze vakantie naar Curaçao waar we zo naar uitkeken. Daar kwamen wij in contact met iemand die ons aanbood om zijn bedrijf over te nemen. Hoewel interessant, sloegen we het aanbod vriendelijk af. We hadden immers vakantie en bovendien: we hadden het allebei prima naar de zin op ons werk.

Een paar maanden later kregen wij echter bijna tegelijkertijd te horen, dat we zouden worden overgeplaatst en wel naar verschillende landen. Geen leuk vooruitzicht voor een jong getrouwd stel.

Plotseling herinnerden wij ons het aanbod op Curaçao en na een telefoontje kregen we te horen dat het aanbod nog steeds stond. Natuurlijk moesten we wennen aan het idee om aan zo’n groot avontuur te beginnen, maar we beseften ook dat dit nieuwe perspectief ons meer mogelijkheden bood dan we in eerste instantie hadden gedacht. Drie maanden laten vertrokken we met alleen een paar koffers naar Curaçao, waar wij 15 jaar lang zouden wonen en werken en ons gezin zouden vormen. We zijn de persoon die ons dit ‘duwtje in de rug’ heeft gegeven nog steeds erkentelijk!

Ik realiseer me dat we destijds kennelijk op het juiste moment op de juiste plaats waren. Toch laat het voor mij ook zien hoeveel onverwachte wendingen het leven kan krijgen. Niet alleen negatief, ook positief.

Foto's van Ansomar Finance

Ansomar Finance image 1
Ansomar Finance image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
De Grebbe 11
3448 BT  Woerden
Mobiel
06-51730114
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Ansomar Finance. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden