Zeer lichte bewolking12.3 ℃

Cijfermeester Emmen in Emmen

Cijfermeester Emmen

Via vestiging Emmen kunt u direct beschikken over die kennis en informatie die u nodig heeft om op de korte termijn beslissingen te kunnen nemen en op de lange termijn te kunnen plannen en doelen stellen. U bent altijd geïnformeerd over wijzigingen in regelgeving. U kunt op elk moment de status van uw administratie raadplegen. Uw belangen zijn proactief onder de aandacht. U kunt op elk gewenst moment uw vraag stellen, want wij zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Jille Visser boogt op een brede carrière en overeenkomstige expertise. Achtereenvolgens werkte Jille als Hoofd Administratie/Controller, als functioneel IT consultant (grote ERP implementaties) en als vermogensbeheerder. Deze CijferMeester in Emmen heeft kennis van wet- en regelgeving en van LEAN.

Het CijferMeester concept biedt uitsluitend voordelen op het gebied van administratie, boekhouding en advies. U krijgt de persoonlijke en directe aandacht van een klein en flexibel kantoor met een vast aanspreekpunt in uw eigen regio. De organisatie daarachter is die van een landelijk dekkend netwerk dat een zeer professionele cloud oplossing ter beschikking stelt, over een uitgebreid kennisnetwerk beschikt en de continuïteit van de serviceverlening garandeert. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Cijfermeester Emmen
Adres
De Bargies 58
7826 HX  Emmen
Telefoon
088-2683550
Mobiel
06-14869377
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cijfermeester Emmen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden