Half bewolkt11.0 ℃

Cijfermeester Rene de Vos in Made

Cijfermeester Rene de Vos

Breed inzetbaar. Dat kun je van CijferMeester René de Vos (1969) wel zeggen. Of het nou gaat om de boekhouding van een marktkoopman of budgetbewaking voor 1.200 fabrieken wereldwijd, hij stort zich er vol overgave op.

René is een cijferman in hart en nieren. Dat begon in Rotterdam, waar hij z’n eerste schreden op het administratieve pad zette bij een scheepvaartkantoor. Zijn belangstelling was gewekt. Hij volgde de ene cursus en opleiding na de andere. “Ik heb 17 jaar in de schuur gezeten!”, zegt hij daar lachend over. In die schuur had hij ook een plek waar hij rustig kon studeren. Op dit moment studeert hij fiscaal recht.

Praktijkervaring
Behalve uit de boeken – René is bezig z’n MBA finance & control af te ronden – leerde hij ook veel in de praktijk. Deed veel ervaring op als controller bij grote (beursgenoteerde) productiebedrijven als FrieslandCampina en Cargill. “Cijferen vind ik leuk, maar wat het voor mij echt interessant maakt is kijken naar dynamiek áchter de cijfers. Waar komen de ontwikkelingen vandaan? Waar gaat het naartoe?”

Managementinformatie
Pas vrij recent is René toegetreden tot de CijferMeester-organisatie. Maar al sinds 1999 helpt hij in de avonduren ondernemers om hun administratie op orde te houden. Een aantal daarvan begon klein, maar is inmiddels doorgegroeid naar een BV. Voor René ligt de focus op controllingwerk bij bedrijven met 50 tot 100 medewerkers. Daar schuift hij dan eens in de twee weken een of twee dagen aan, om managementinformatie uit de cijfers te halen.

Waarborg
Maar ook aan zijn kleinere klanten – o.a. een museumschip, een kapster, een timmerman en een tentenverhuurder – beleeft hij minstens zoveel uitdaging en professioneel plezier: “Die afwisseling houdt het boeiend. Door mijn aansluiting bij CijferMeester kan ik nu verder professionaliseren. Op het gebied van digitalisering bijvoorbeeld, met het scannen van facturen. En wat mijn klanten, zeker de bedrijven die sterk groeien, ook belangrijk vinden is dat er nu een waarborg is dat het werk ook zonder mij gewoon doorgaat.”

Carnaval
De spaarzame vrije tijd van René gaat op aan lezen, wandelen en soms een potje voetbal. Made ligt op een kwartiertje van Breda, waar met carnaval het gewone leven tot stilstand komt. Maar aan de geboren en getogen Rotterdammer De Vos is dat feest niet besteed: “Ik heb er niks mee, ik werk in die periode gewoon lekker door

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Cijfermeester Rene de Vos
Adres
Wilhelminastraat 12
4921 AH  Made
Mobiel
06-51404210
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cijfermeester Rene de Vos. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden