Zeer lichte bewolking12.3 ℃

Dijkstra Administratiekantoor in Assen

Dijkstra administratiekantoor

Assen is ontstaan uit de wil om “jezelf” te blijven. Het luisteren en meedenken met u als klant is onze kracht. Tevens nemen wij de tijd voor u en schenken aandacht aan kansen die spelen. Zo spelen wij beter in op uw wensen en kunnen we adviezen geven waar nodig.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij een grote bron van kennis opgebouwd, niet alleen op gebied van Administratie, financiële en fiscale dienstverlening maar ook automatisering. Evert Jan Dijkstra (1966) is na zijn universitaire opleiding Technische Mechanica (Toegepaste wiskunde) gaan werken bij een groot accountantskantoor als systeembeheerder.

Hier heeft hij de kans gekregen om zich om te scholen tot administrateur, adviseur en relatiebeheerder. In de 12 jaar, die hij bij dit accountantskantoor heeft gewerkt, heeft hij kleine en grote bedrijven c.q. concerns bediend.

Hierna heeft hij 5 jaar bij een kleiner administratiekantoor gewerkt en heeft hij zich verder ontwikkeld binnen de fiscale dienstverlening. Na de opleiding Belastingconsulent te hebben afgerond is hij verder gegaan met de opleiding Belastingadviseur.

Sinds 2009 is ons administratiekantoor actief vanuit onze thuisbasis Assen en heeft het zich ontwikkeld tot de allround administratie service partner van vandaag.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Dijkstra Administratiekantoor
Adres
Zuiderpoort 2
9408 MN  Assen
Telefoon
0592-768080
Mobiel
06-54685545
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dijkstra Administratiekantoor. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden