Licht bewolkt11.5 ℃

Dool Administraties in Koudekerk aan den Rijn

Dool Administraties

Edwin Dool is de eigenaar van Dool Administraties. Het bedrijf bestaat sinds 2012, maar zijn ervaring gaat al veel verder terug. Hij heeft een HBO opleiding gevolgd en als financiële controller bij diverse bedrijven en gemeenten gewerkt. Als assistent accountant heeft hij gedurende 10 jaar gewerkt op een accountantskantoor en van hieruit de sprong gewaagd om een eigen administratiekantoor op te richten. Dit bleek een goede zet te zijn geweest. Vanaf de start van het administratiekantoor is deze de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Inmiddels is er een gevarieerd klantenbestand ontstaan met veelal vaste klanten. Deze klanten zijn allemaal tevreden klanten die inmiddels al hebben ervaren hoe prettig het is om de administratie zorgeloos te kunnen uitbesteden. Een correcte en foutloze administratie voeren, vindt hij vanzelfsprekend. Onder zijn klanten bevinden zich overigens zowel ondernemers als particulieren.

Bij Dool Administraties bent u aan het goede adres voor het uitbesteden van bijvoorbeeld de fiscale aangiften en financiële administratie. Voor de ondernemer is het ook een optie om slechts een deel van de administratie uit handen te geven. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en van de benodigde technische vereisten, zoals opgelegd door de overheid. Ook voor de startende ondernemer staan wij paraat. Bent u net gestart als ondernemer, een vliegende start is gegarandeerd met de hulp van Dool Administraties. Particulieren kunnen we ook van dienst zijn door te helpen met het invullen van onder andere diverse aangiften en aanvragen van toeslagen. Voor het complete aanbod verzoeken we u om naar de betreffende categorie te gaan om hier meer over te lezen. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch benaderen om hier meer informatie over te verkrijgen.

Edwin heeft veel passie voor het vak, waar u als potentiële klant onmiddellijk mee te maken zult krijgen. Hij vindt het bijzonder belangrijk om een goede en persoonlijke service te bieden en daarom biedt hij diensten op maat aan u aan. Samen wordt besloten welke diensten u precies af wilt nemen en daardoor weet u precies waar u aan toe bent. Dit ziet u ook terug in de kosten, want de tarieven zijn concurrerend te noemen. Tegen lage kosten een goede service aangeboden krijgen, dat is waar u standaard mee te maken zult krijgen.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Dool Administraties
Adres
Kerklaan 55
2396 VE  Koudekerk aan den Rijn
Telefoon
071-8870024
Mobiel
06-10602070
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dool Administraties. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden