Half bewolkt11.0 ℃

Heida Accountancy in Nieuwehorne

Heida Accountancy

Voor de financiële administratie maken wij gebruik van de software van Unit-4, Snelstart, Exact en Muis-software. Voor onze cliënten heeft Unit-4 een cliënten versie ontwikkeld welke naadloos aansluit bij onze software.

De opkomst van het online-boekhouden en de daarmee gepaard gaande digitalisering is een niet te stuiten ontwikkeling. Heida Accountancy gaat hier graag in mee. Immers, waar internet bankieren eerst ook met de nodige scepsis werd ontvangen, is dit nu een alom geaccepteerde vorm van bankieren. De verwachting is dat het internet boekhouden net zo zal vergaan.

Groot voordeel van deze werkwijze is dat de bestanden elektronisch kunnen worden uitgewisseld en in een mum van tijd zijn in te lezen. U kunt gewoon doorgaan met boeken en hoeft niet te wachten totdat de gegevens door de accountant gecontroleerd en/of bijgewerkt zijn. Daarbij biedt internet boekhouden de accountant de mogelijkheid om op ieder gewenst moment over uw schouder mee te kunnen kijken. Zo kan er onmiddellijk worden ingesprongen op actuele ontwikkelingen zonder dat u eerst een back-up van uw administratie op hoeft te sturen.

Voor mensen die hun administratie alleen nog maar digitaal op willen slaan is het via “Scan en Herken”-software mogelijk om facturen via een telefoonapp naar de boekhouding te “appen”. Zo’n factuur wordt daarbij digitaal aan het boekstuknummer gekoppeld. Ook bankafschriften kunnen tegenwoordig automatisch ingelezen worden met als gevolg dat u niet meer met ordners vol administratie hoeft te sjouwen

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Heida Accountancy
Adres
Schoterlandseweg 32
8414 LW  Nieuwehorne
Telefoon
0513-541765
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Heida Accountancy. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden