Half bewolkt11.0 ℃

Het Kantoor Administraties in Nieuwleusen

Het Kantoor Administraties

Alexander is na zijn studie die hij heeft afgerond in 1988 werkzaam geweest bij verschillende bedrijven als boekhouder/administrateur. Deze bedrijven waren zeer divers; o.a. de Nederlandse Spoorwegen, een groothandel in tapijt en een producent van posterwisselmachines. Door deze uiteenlopende soorten bedrijven heeft Alexander veel kennis opgebouwd van de verschillende manieren van het voeren van administraties en het vervaardigen van rapportages. Daarnaast heeft hij zijn Staats Praktijk Diploma Bedrijfsadministratie succesvol afgerond. In 2000 is hij geleidelijk in het bedrijf van zijn vader mee gaan draaien. In 2005 is Administratiekantoor Esman verder gegaan als v.o.f. onder de naam .Het Kantoor Administraties...

Ik verheug me op de samenwerking met u, om uw administratie inzichtelijk te maken en u een kort en bondig rapport te verstrekken, waarmee u meer uit uw onderneming kunt halen. Ook u als particuliere klant ben ik graag van dienst. Tot ziens..

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Het Kantoor Administraties
Adres
Burgemeester Baron van Dedemstraat 1F
7711 HV  Nieuwleusen
Telefoon
0529-481762
Mobiel
06-46230891
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Het Kantoor Administraties. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden