Half bewolkt10.9 ℃

JRCO in Mechelen

JRCO

Ik ben John Rademacher, en ben sinds 1 januari 2014 gestart als ZZP-er in mijn eigen onderneming JRCO. Sinds 1985 ben ik werkzaam geweest als Financial bij meerdere nationale en internationale ondernemingen, meestal in leidinggevende of coördinerende functies.

Mijn voornaamste aandachtsgebieden zijn accounting, controlling, fiscaliteit en automatisering, waarbij ik de overige belangrijke aandachtsgebieden in een onderneming niet uit het oog verlies. Een organisatie is immers een samenwerking tussen mensen, activiteiten en middelen, met als doel het product of dienst van de onderneming op een efficiënte en correcte manier in de markt te plaatsen.

Door mijn brede kennis en belangstelling, signaleer ik snel problemen, benoem deze en vertaal theoretische oplossingen naar de praktijk. Ik ben continue op zoek naar efficiencyverbetering, waarbij kwaliteit vóór kwantiteit gaat. Ik probeer mensen te motiveren door een oprechte interesse in de persoon te tonen.

Foto's van JRCO

JRCO image 1
JRCO image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

JRCO
Adres
Dokter Janssenplein 7
6281 BE  Mechelen
Mobiel
06-21257434
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over JRCO. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden