Half bewolkt10.9 ℃

K.A. Jongste t.h.o.d.n. CijferAdvies Nissewaard in Heenvliet

K.A. Jongste t.h.o.d.n. CijferAdvies Nissewaard

Ik wil mij graag aan u voorstellen; mijn naam is Karel Jongste en ik heb al bijna 40 jaar ervaring als administrateur.

Met de triple A: Administratie-Advies-Aandacht, wil ik graag naast u als ondernemer staan om met mijn kennis en kunde uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Alle aspecten van de administratie kan ik voor u verzorgen; de boekhouding, debiteurenbeheer, personeels- en salarisadministratie. Maar ook het samenstellen van de jaarrekening, het cijfermatig gedeelte van een businessplan, prognoses voor de bank of andere instellingen. En natuurlijk niet te vergeten alle diverse belastingaangiftes (OB, IB, VpB, LH enz.).

Of u heeft tijdelijk een paar extra handen nodig om een achterstand weg te werken, voor vervanging bij ziekte e.d., ook dan sta ik voor u klaar.

Ook particulieren zijn van harte welkom bij CijferAdvies Nissewaard voor het doen van hun belastingaangiftes of het aanvragen van toeslagen e.d..

Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook gebruik maken van het hier naast staande contactformulier. Graag wil ik dan samen met u van gedachten wisselen over uw wensen op administratief gebied. Een afspraak in de avonduren of op zaterdag is geen probleem.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

K.A. Jongste t.h.o.d.n. CijferAdvies Nissewaard
Adres
Ridderstraat 5
3218 VR  Heenvliet
Mobiel
06-53130816
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over K.A. Jongste t.h.o.d.n. CijferAdvies Nissewaard. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden