Half bewolkt11.0 ℃

Senator Administraties & Advies B.V. in Zoetermeer

Senator Administraties & Advies B.V.

De doelstelling van Senator Administraties & Advies is de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) terzijde te staan op een zo breed mogelijk terrein. Onze activiteiten steeds afgemeten aan de werkelijke vraag.

Doel van onze diensten is u, als ondernemer, een helder inzicht te verschaffen in uw financiële positie en de bedrijfsontwikkeling.

Wij de zorg over uw administratie zodat u zich richten ondernemen

De controle en interpretatie van deze gegevens zijn de basis en hulpmiddel om u als ondernemer bij te sturen en pro-actief mee te denken in bedrijfsvoering en mogelijkheden.

Senator Administraties en Advies kan de volledige administratie voeren van uw onderneming. Of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek. Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij verzorgen alle fiscale aangiften van eenmanszaak, VOF, BV, maatschap of stichting. Ook periodieke verslagen en jaarverslagen, en alle personeelszaken behoren tot die basis.

Vanuit die basis kunnen wij u adviseren op diverse gebieden. Ons advieswerk beslaat o.a. fiscale zaken, ondernemingsvormen, herstructurering, ondersteuning bij aankoop nieuwe ondernemingen, aanvragen financieringen, maar ook startersbegeleiding, opzetten administratie, wel of geen auto van de zaak, kostenbesparing etc. Ter informatie hebben wij het een en ander onder deze tab uitgelicht. Dit alles doen wij met een grote betrokkenheid, aandacht en liefde voor het vak, gekoppeld aan een zeer brede en diepe kennis en jarenlange ervaring.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Senator Administraties & Advies B.V.
Adres
Absrechtstraat 47
2729 AW  Zoetermeer
Telefoon
079-3413043
Mobiel
06-13037671
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Senator Administraties & Advies B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden