Bewolkt11.9 ℃

Tineke Schmitz Administratieve en Fiscale Dienstverlening in Rotterdam

Tineke Schmitz Administratie – Rotterdam

Op onze website willen wij ons graag aan u presenteren. Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor dat alle voorkomende administratieve en belasting (fiscale) zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt.Persoonlijke aandacht voor u als cliënt hebben wij hoog in het vaandel staan.U bent bij ons geen nummer. Wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht! Daarom willen wij u graag goed leren kennen, zodat wij ons kunnen verdiepen in alle facetten van uw persoonlijke omstandigheden en ons werk voor u optimaal uitvoeren.

Voor wie werkt Tineke Schmitz Administratie?

Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp’er bent of particulier. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we snel inspelen op veranderingen en u een op maat gesneden, deskundige dienstverlening aanbieden. Persoonlijke aandacht is voor u, én voor ons, heel belangrijk.Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij u op een breed gebied behulpzaam zijn en u een deskundig advies geven. Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor een onderneming. Wij bieden u nét even iets meer. Tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!Op onze website kunt u meer informatie vinden over ons kantoor en onze diensten. Maak daartoe uw keuze in het bovenstaande navigatiemenu.Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op!

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Tineke Schmitz Administratieve en Fiscale Dienstverlening
Adres
Brandingdijk 398
3059 RB  Rotterdam
Mobiel
06-29071881
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tineke Schmitz Administratieve en Fiscale Dienstverlening. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden