Bewolkt19.1 ℃

VHP accountants B.V. in 's-Hertogenbosch

VHP accountants B.V.

Sinds 2009 staan wij samen aan het hoofd van VHP. Inmiddels profiteren veel bedrijven van onze combinatie van deskundigheden: accountancy en bedrijfsadvisering.

Wij zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf. Onze aanpak is afgestemd op het MKB: veelzijdig, hulpvaardig en persoonlijk.

Onze veelzijdigheid maakt dat u bij ons terecht kunt voor alle vragen op het gebied van financiële en personele administratie. Omdat cijfers de spiegel van een onderneming zijn, adviseren wij ook bij de optimalisering van uw bedrijfsvoering en rendement. Als het nodig is werken wij daarbij samen met specialisten uit ons netwerk, zoals fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen of HRM-professionals.

We zijn hulpvaardig: we reageren snel, to the point op uw vragen en denken mee over praktische oplossingen. Indien gewenst kunnen we u administratieve taken uit handen nemen.

Persoonlijk contact is wezenlijk voor onze dienstverlening. Zo leren we de mens achter de onderneming kennen en bouwen we een vertrouwensband op. Die band is de basis voor onze toegevoegde waarde.

Wij komen dus graag met u in gesprek.

Berty van Herpen en Sjoerd Ploegmakers

Foto's van VHP accountants B.V.

VHP accountants B.V. image 1
VHP accountants B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Van Broeckhovenlaan 4
5213 HX  's-Hertogenbosch
Telefoon
073-6122888
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over VHP accountants B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden