Bewolkt19.3 ℃

Wolbers Administraties in Hendrik-Ido-Ambacht

Wolbers Administraties

is een klein en laagdrempelig kantoor, daarom kunnen wij snel en flexibel inspelen op alle vragen en wensen van onze klanten. U bent bij ons geen nummer, wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp’er of particulier bent.

Wat kunt u verwachten?
Aandacht voor u en voor uw vragen, wij vinden het vanzelfsprekend om elke klant een op maat gesneden, deskundig en helder advies aan te bieden. Met onze gedegen kennis, ruime ervaring en praktische aanpak ontzorgen wij onze klanten en bedenken we voor elke specifieke situatie de beste oplossing. Natuurlijk kunt u rekenen op uitstekende dienstverlening en goede service tegen een aantrekkelijk tarief, voor onze klanten doen wij graag een stap extra!

Netwerk
Als de situatie daarom vraagt, werken wij samen met externe professionals of huren we hun expertise in. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere accountantsvragen, complexe fiscale problemen of vraagstukken over verzekeringen en pensioenen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten verwijzen wij u graag door naar de juiste persoon.

Zoek een bedrijf in Alkmaar:

Adres
Aert van Nesstraat 26
3342 CA  Hendrik-Ido-Ambacht
Mobiel
06-12733909
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wolbers Administraties. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden